RólunkAz Originart Galéria 1999-ben alakult. Mottója: “Játékosság a művészetben.” Ezen mottót hűen tükrözi az üzletünkben fellelhető több mint nyolcvan művész különböző alkotásainak változatos szín- ès formavilága.

Azzal a céllal hoztuk létre oldalunkat, hogy ízelítőt nyújthassunk üzletünk kínálatából. A webshopos értékesítést lehetetlen küldetésnek érezzük, mivel az alkotások zöme egyedi. Készletünk folyamatosan változó.

Családi vállalkozásunk főként magyar alkotók munkáinak bemutatását, értékesítését tűzte ki célul. Kezdetben bőr és textil tárgyak készítésével is foglalkoztunk , de mára időnk szűke miatt a Galériák és a hozzá kapcsolódó webes felületek működtetése vált fő tevékenységünkké. Fejlődésünk egyben értékmegőrzés. Célunk 1998.05.01-én nyitott Kézművesbolt életben tartása, fejlesztése. Szeretnénk az értékeket tovább vinni és további alkotóknak teret adni.

Az oldalon található tárgyak mellett levő információk a valóságnak megfelelnek. A fotók illusztrációk. Aktuális termékkínatunkról elérhetőségeinken érdeklődhetnek. Az e-mail-ben egyeztetett tárgyakat negyvennyolc órán belül személyesen lehet átvenni az üzletben.

    Köszönjük érdeklődésüket!
Patai Kata-Patai László és az Originart Csapata